Nyheder

FFB har fået ny formand

Jørgen Blond, tidligere næstformand i FFB, har overtaget posten efter Laurits Roikum.

Frederiksberg Forenede Boligselskaber afholdt den 13. juni sit årlige repræsentantskabsmøde i KAB-Huset. På mødet blev Jørgen Blond valgt som ny formand. Jørgen overtager fra Laurits Roikum, der har været formand de seneste 12 år.

 

Formand med vision

 

Jørgen har siddet 3 år som formand i Stjernen, ligesom han har siddet syv år i organisationsbestyrelsen, hvor det seneste år har været som næstformand. Jørgen er glad for den tillid, som repræsentantskabet har vist ham.

 

- Der skal lyde en stor tak for tilliden og valget til ny formand for FFB.

 

Jørgen er en erfaren herre i FFB, men det er ikke ensbetydende med, at han er tilfreds med status quo. Han ser frem til at implementere en række nye tiltag i boligselskabet.  

 

- Det er min ambition, at vi styrker vores beboerdemokrati, synlighed og beboerservice. Vi skal prioritere udviklingen af beboerdemokratiet med et fokus på inddragelse og decentralisering samtidig med, at vi fortsat har et fokus på at sikre en stabil og god drift af alle FFBs afdelinger, lyder det fra den nye formand.

 

Jørgen har overtaget formandsposten fra Laurits Roikum, og han sender en tak til den afgående formand.

 

- Der skal lyde en stor tak til Laurits Roikum, som har ydet en dedikeret indsats som formand gennem 12 år, og som har en stor del af æren for FFBs stærke sociale profil.

 

Ny næstformand & flere nye ansigter

 

Med Jørgens tiltrædelse som formand, skulle der findes en ny næstformand. Det blev Tina Agerskov, som siden 2019 har været bestyrelsesmedlem i organisationsbestyrelsen.

 

Organisationsbestyrelsen har desuden fået flere nye ansigter ind.  Thomas Jean Nielsen fra Stjernen, Birgitte Rasmussen fra Nyelandshuse og Hannibal Immer Silva fra Søndermarken er alle nye i organisationsbestyrelsen.

 

Klik her for at se den nye organisationsbestyrelse.

 

Organisationsbestyrelsen mødes første gang til et kort møde onsdag den 26. juni, og det første ordinære OB-møde finder sted torsdag den 29. august.

Gå tilbage