Boligsocialt

Boligsocialt

I Det Boligsociale Team i FFB arbejder vi med at fremme beboernes trivsel, sundhed og fællesskaber. Vi samarbejder med afdelingsbestyrelser, beboere, FFB’s Servicecentre, foreninger, Frederiksberg Kommune, Nærpolitiet og mange flere om de boligsociale aktiviteter i FFB.

 

I menupunkterne til højre kan du læse mere om vores boligsociale indsats, hvor vores nyhedsbreve blandt andet kan findes, ligesom du kan læse om afdelingernes egne indsatser, nyt fra det boligsociale udvalg og meget mere. 

 

Vi har brug for dig

 

Som beboer kan du være med til at udvikle de boligsociale aktiviteter ved at deltage i aktiviteter, udvalg og følgegrupper. Vi vil meget gerne høre fra dig. Der er flere måder, hvorpå du kan bidrage:

 

  • Bliv en del af det boligsociale udvalg: Kom med til udvalgsmøder, bidrag og følg indsatserne. Kontakt ditjo@kab-bolig.dk for at tilmelde dig og høre mere.
     

  • Bliv frivillig: Hvis du vil være frivillig og har en god idé, du gerne vil arbejde med, eller hvis du vil hjælpe med klargørelse og afholdelse af boligsociale arrangementer, kan du kontakte nynst@kab-bolig.dk.
     

  • Hvis du er medlem af en afdelingsbestyrelse: Hvis du som del af en afdelingsbestyrelse i FFB har spørgsmål til det boligsociale eller har lyst til at gøre endnu mere for fællesskabet i afdelingen, så kan du kontakte nynst@kab-bolig.dk.

Kontaktinformation

Ditlev

Boligsocial leder

Anne Sofie

Boligsocial koordinator i helhedsplanen

Karen

Boligsocial koordinator i helhedsplanen

Nynne

Boligsocial konsulent