Lindehaven

Indledning

Lindehaven er et nyt og moderne plejecenter med 125 værelser, der ligger tæt på Nordens Plads. Plejecentret består af fem etager med 25 boliger på hver etage. Der er fælleslokaler på hver etage bestående af et køkken, en dagligstue og en stor altan. 

Plejecentret er drevet af Altiden, der har mere end 20 års erfaring med ældreomsorg. Her bliver der lagt vægt på den gode hverdag med oplevelser, tilbud i høj kvalitet samt nærvær og fokus på den enkeltes behov. 

 

Anvisning sker gennem Frederiksberg Kommune. 

 

Boligerne

Hver bolig består af en stue med mulighed for at opdele til soveplads, stort handicapvenligt indrettet badeværelse med toilet og brusebad, samt et lille tekøkken med køleskab.

 

Udendørsfaciliteter

 

Ålholm Station ligger små 10 minutter væk, ligesom der kører en række buslinjer fra de omkringliggende veje, Roskildevej og Valby Langgade.

Boligerne ligger tæt på gode indkøbsmuligheder, samt et medborgercenter med bibliotek, apotek og fysioterapeut.

Lindehaven laver en række aktiviteter for beboerne, heriblandt fællessang med diverse musikere, bankospil, biblioteksordning, gudstjeneste med præst fra Flintholms kirke, madhold, filmfremvisning, forskellige årstidsbestemte kreative aktiviteter, strikkeklub, dame- og herreklub, fælles gymnastik, cykelhold, styrke- balancehold og hold med mulighed for terapeutstøtte til gennemførelse af individuelle “selvtræningsprogrammer”.

På Lindehaven er der ligeledes mulighed for udflugtsture, ex. til museum, naturområder, spisesteder, shoppingsteder og mere årstidsbestemte løvfalds- og julelysture. Lindehaven fejrer også flere årstidsbestemte begivenheder bl.a. påskefrokost, høstfest, julefrokost og nytårskur.

Kort