Nyheder

Velkommen til den nye hjemmeside

Der er kommet en række moderne features til Frederiksberg Forenede Boligselskabers site.

Det er med stor glæde, at vi i dag, den 19. marts, kan præsentere vores nye hjemmeside til Frederiksberg Forenede Boligselskabers beboere.

 

Organisationsbestyrelsen besluttede den 25. maj 2023 at arbejde på at skabe en ny hjemmeside med udgangspunkt i organisationens strategiske indsatsområde omhandlende beboerdemokrati og kommunikation.

 

Den nye hjemmeside vil bl.a. gøre det nemmere for beboerne at finde svar på deres spørgsmål, ligesom driften fremover i højere grad vil kunne henvise til hjemmesiden. Det vil gøre beboernes vej til svar kortere, og give driften mere tid til andre opgaver.

 

Nye artikler

Foruden nye funktioner på hjemmesiden, er der også lavet en række nye artikler om tiltag, begivenheder og lignende, der har været i FFB de sidste måneder. Det er kun disse artikler, der er at finde på hjemmesiden. Ønsker man at finde en gammel artikel, kan man fortsat finde dem i de udsendte nyhedsbreve. 

 

Bestyrelsen og driften med input
Første skridt var ansættelsen af Christopher som studentermedhjælper, der siden november har arbejdet på den nye hjemmeside. I de efterfølgende måneder har input fra organisationsbestyrelsen og driften været afgørende for, at hjemmesiden er blevet til en moderne hjemmeside, der stadig har bevaret FFBs identitet. 

 

Da arbejdet med hjemmesiden blev igangsat, blev det besluttet, at den nye hjemmeside ville blive offentliggjort, når den var bedre end den gamle. Det er tilfældet nu, men det er ikke ensbetydende med, at den nye side er fejlfri.

 

Flere features på vej
Arbejdet med hjemmesiden vil fortsætte de kommende måneder, og selvom vi er klar over, at der er ting der skal videreudvikles og rettes, opfordrer vi jer til at komme med feedback.

 

Kommentarer og rettelser kan I sende afsted til Christopher, der kan kontaktes på chrve@kab-bolig.dk.

Gå tilbage