Toggle Mobile Menu

Solbjerg Have

Boligsocialt partnerskab

I Solbjerg Have er der en boligsocial indsats med fokus på fællesskab, godt naboskab, samt aktiviteter for områdets børn og unge. Der er ansat to boligsociale medarbejdere som løfter opgaverne i afdelingen.

Kresten Bang Heinfelt er ansat til at opsøge og støtte områdets børn og unge, og hjælpe dem videre i livet på en hensigtsmæssig måde. Det sker blandt andet gennem etablering af lommepengejobs, fodboldskole, et godt samarbejde med den lokale fritidsklub Cassiopeia, kommunens opsøgende indsats, samt de øvrige boligsociale medarbejdere på Frederiksberg. Udover sit arbejde i Solbjerg Have, har Kresten også til opgave at støtte op om en god start på det sociale liv i FFB’s kombinerede ungdoms – og flygtningeboliger Delehusene.

Nynne Stadelund er ansat til at understøtte fællesskabet og det sociale liv i Solbjerg have. Hun støtter beboere i at starte sociale aktiviteter i afdelingen, som forskellige årstidsfester, motionshold, fællesspisning, aktiviteter for børnefamilier, ældre mv, ligesom hun selv igangsætter aktiviteter for forskellige målgrupper i afdelingen. Derudover hjælper Nynne afdelingens beboerkoordinator i forbindelse med renoveringen. Nynne er den man skal tage fat i, hvis man har en god ide eller har lyst til at igangsætte en social aktivitet i afdelingen.

Du kan kontakte Kresten på tlf. 23 63 89 29 eller e-mail krh@kab-bolig.dk. se mere på afdelingens facebook 

Du kan kontakte Nynne på tlf. 40 49 10 98 eller e-mail nynst@kab-bolig.dk

Indsatsen i Solbjerg Have sker i samarbejde med Frederiksberg Kommune og Lejerbo og er en del af det boligsociale partnerskab på Frederiksberg. Indsatsen evalueres og forlænges jævnlig og omfatter i øjeblikket perioden 2020-2021.