Toggle Mobile Menu

DELEHUSENE

Delehusene er en afdeling, hvor der er et stort fokus på fællesskab og socialt ansvar. Der er aktiviteter såsom sprogcafe, fællesspisninger, hyggeaftener, sommerfest og meget andet, som beboerne selv står for. Det er en afdeling hvor unge flygtninge og studerende bor side om side og indgår i en buddy-ordning. Formålet med buddy-ordningen er, at styrke venskab, integration og støtte op om en gensidig kulturudveksling.

Om boligerne
Boligerne er deleboliger, dvs. to personer, to studerende eller to flygtninge, deler en bolig, hvor man har hvert sit værelse og deler køkken og bad. Derudover er der 3 fælleskøkkener og et fællesrum, der danner rammen for mange af de sociale aktiviteter, der er i Delehusene.

Afdelingen er en røgfri afdeling dvs. at der hverken må ryges i de enkelte boliger eller på boligområdets fællesarealer.

I denne udgave af udlejningspjecen, som du kan se her, kan du se afdelingens placering, indretning af etagerne og tegning af den enkelte bolig.

I nedensående link finder du informationer om husleje, venteliste samt hvordan du kommer på interesselisten. 

boligsøgningen

Adresse

Roskildevej 54B, C og D

Byggeår

2019

Antal boliger

41

Boligtyper

1- rum 

Rejsegilde for Delehusene

Rejsegilde for Delehusene blev fejret den 18. september 2019, hvor boligminister Kaare Dybvad var mødt op for at se Delehusene.

Læs mere og se videoen om Delehusene