Toggle Mobile Menu

ADOLPHINEGÅRDEN

Adolphinegården er et alment boligbyggeri som er ibrugtaget i 2020 og som er placeret i et mangfoldigt og centralt beliggende kvarter på Frederiksberg.
Den almene bebyggelse består af 24 boliger der ligger fredeligt placeret i et dejligt bymiljø og med kort afstand til Grøndalsparken og indgår i en blandet karréstruktur med både almene og privat ejede boliger.

Udearealer. 
Karréens gårdrum er smukt indrettet med plads til både praktiske og rekreative aktiviteter. Gårdarealet kan benyttes af beboerne i både de almene boliger og ejerboligerne i karréen. 

Boliger og fællesrum.
Boligerne er indrettet som lyse og veldisponerede 2-, 3- og 4-værelsers familieboliger med store køkkener og baderum. Der er indrettet fællesrum i bygningens stueetage, som kan bruges til fællesarrangementer.

Bygningen er indrettet med elevatorer, som betjener alle de almene boliger.

Lokalområdet.
Området omkring Adolphinegården er en et tiltalende og fredeligt område med blandet bebyggelse.

Fra det centralt beliggende område er der store muligheder for hurtigt at få adgang til flere større rekreative arealer, både på cykel og ved hjælp af det offentlige transportsystem.

Tøjvask, depot og cykelparkering.
Der er overdækket cykelparkering i gården og afsat plads til vaskemaskine og tørretumbler i boligerne.

Depoter til brug for beboerne er beliggende i kælderetagen.

Transport og parkering.
Kvarteret betjenes af flere buslinjer og Flintholm Station med både metro og S-tog ligger indenfor 10 minutters gåafstand.

Centrum af København kan let nås med offentlig transport, ligesom det også er let at nå offentlig transport til den øvrige del af landet.

Parkering af bilen foregår på gaden.

Udlejningsbrochure:

Adresse

C.F. Richs Vej 105 A+B
2000 Frederiksberg

Byggeår

2021

Antal boliger

24

Boligtyper

Familieboliger