Toggle Mobile Menu

Hvem gør hvad

Som beboer i FFB kan du få hjælp på dit lokale servicecenter, Lokalkontoret eller KAB. Har du spørgsmål til driften og hverdagen i din afdeling eller bolig skal du altid kontakte dit lokale servicecenter. 

 

Servicecentret

Her kan du få hjælp hvis noget er gået i stykker i din lejlighed, fx en vandhane der drypper, et afløb er stoppet eller el'en ikke virker. Personalet løser enten selv problemet eller rekvirerer de nødvendige håndværkere. Rekvirering af håndværkere skal altid aftales med servicecentret. Kontakt altid servicecentret hvis der er noget du er i tvivl om i forhold til din bolig eller boligområde. 

 

Lokalkontoret

Lokalkontoret er FFB's lokale administrationskontor. Her kan du henvende dig via telefon eller mail, og søge om tilladelse til husdyr og aflevere klager. Det er også på Lokalkontoret du skal søge om at lave forbedringer og forandringer i din bolig enten under råderetten eller som individuel boligmodernisering - fx ansøgning om etablering af nyt køkken og vaskemaskine/opvaskemaskine, Læs mere om råderet i din afdeling. Du kan finde blanketter til fx ansøgning om forandringsprojekter, opsætning af vaskemaskine eller tilladelse til husdyr her.

Adresse

Finsensvej 141
2000 Frederiksberg

Telefon

38 71 30 30 

E-mail

ffb@kab-bolig.dk

Telefontid

Mandag, tirsdag og onsdag 13.00-15.00
Torsdag 13.00-18.00

 

Kontoret holder lukket fredag, på alle helligdage, 1. maj, 5. juni og 31. december.

 

KAB

Spørgsmål om husleje, ventelister, opnotering på intern venteliste mm, skal altid rettes til KAB. Se kontaktoplysninger til KAB her.